Crea i Emprén

Centre d´Experimentació i Iniciatives Econòmiques Alternatives


Davant la conjuntura sòcio-econòmica actual cal desenvolupar nou models econòmics que generin ocupació basats en la optimització dels recursos, la responsabilitat social i el treball conjunt entre el sector públic i privat els eixos empresarial, social, eduatiu i cultural cap a un territori cohesionat i sostenible.


L´equip d´Impulsem, coneixedor del territori: de les seves institucions i entitats i de la seva població, i amb àmplia experiència en el sector de la formació, la inserció laboral i l´emprenedoria vol generar noves oportunitats laborals en un marc de cooperació i de recerca dels sectors emergents que potenciï l´ocupabilitat i l´emprenedoria.


Des d´aquest eix impulsem nous models d´economia, basats en la responsabilitat social i en la implicació de l´Administració, les institucions i el sector social:

NORAI és un projecte que a partir de la gastronomia pretén desenvolupar diferents activitats: culturals, educatives, empresarials, de dinamització territorial i d’inserció laboral. És aquest l’eix central del projecte impulsat pel Consorci de les Drassanes Reials i Museu Marítim de Barcelona, i Norai Raval Sccl., amb la col·laboració de la Fundació Tot Raval.Aquest NORAI ha lligat amb força embarcacions i il·lusions que semblava impossible que amarressin al mateix port, amb l’objectiu de fer del nostre territori, un lloc millor.

NORAI treballa per formar persones en el sector de l’hosteleria i promocionar la seva inserció laboral, com a projecte empresarial social, viable i sostenible.

NORAI treballa, des d’un punt de vista cultural, per apropar-nos la gastronomia marítima i mediterrània.

NORAI treballa per ser un espai de creació, investigació i innovació social, gastronòmica i cultural.

NORAI treballa per oferir un bon àpat i un bon servei.
Projecte NORAI

Telèfon reserves: 666 91 99 98

NORAI és un projecte de:
mMuseu Marítim de Barcelona mImpulsem SCCLmFundació Tot Raval


Altres projectes amb els que hi col·laborem:

Associació Cultural Altell

DonaKolors

Espai Interior

Idaccion

Serveis que oferim:

Assessorament en el desenvolupament del pla d´empresa
Tutorització de la posada en marxa de la teva idea
Suport en la consolidació i creixement
Serveis comuns