Desenvolupament econòmic i emprenedoria

PROGRAMA INTEGRAL DE

FOMENT DE L’EMPRENEDORIA

                                                                                                                                                                                        

Aquest és un programa totalment gratuït

de suport  a persones aturades o ocupades

que vulguin crear la seva pròpia empresa.


Les persones inscrites al programa

disposaran dels següents serveis:

*       Assignació d’un/a tècnic/a en assessorament empresarial que tutoritzarà el projecte d’emprenedoria.


*       Accions de formació dissenyades com un complement útil i pràctic en l’elaboració del pla d’empresa.


*       Assessorament en matèria de subvencions, ajuts i línies de finançament existents. 

INFORMACIÓ I INSCRIPCIÓ:

Pilar Vilés i/o  Vanessa Cayuela           934.43.65.83   impulsem@impulsem.org   

Centre d´Experimentació i Iniciatives Econòmiques AlternativesDavant la conjuntura sòcio-econòmica actual cal desenvolupar nou models econòmics que generin ocupació basats en la optimització dels recursos, la responsabilitat social i el treball conjunt entre el sector públic i privat els eixos empresarial, social, eduatiu i cultural cap a un territori cohesionat i sostenible.


L´equip d´Impulsem, coneixedor del territori: de les seves institucions i entitats i de la seva població, i amb àmplia experiència en el sector de la formació, la inserció laboral i l´emprenedoria vol generar noves oportunitats laborals en un marc de cooperació i de recerca dels sectors emergents que potenciï l´ocupabilitat i l´emprenedoria.


Des d´aquest eix impulsem nous models d´economia, basats en la responsabilitat social i en la implicació de l´Administració, les institucions i el sector social:
NORAI és un projecte que a partir de la gastronomia pretén desenvolupar diferents activitats: culturals, educatives, empresarials, de dinamització territorial i d’inserció laboral. És aquest l’eix central del projecte impulsat pel Consorci de les Drassanes Reials i Museu Marítim de Barcelona, i Norai Raval Sccl., amb la col·laboració de la Fundació Tot Raval.

Aquest NORAI ha lligat amb força embarcacions i il·lusions que semblava impossible que amarressin al mateix port, amb l’objectiu de fer del nostre territori, un lloc millor.

NORAI treballa per formar persones en el sector de l’hosteleria i promocionar la seva inserció laboral, com a projecte empresarial social, viable i sostenible.


NORAI treballa, des d’un punt de vista cultural, per apropar-nos la gastronomia marítima i mediterrània.


NORAI treballa per ser un espai de creació, investigació i innovació social, gastronòmica i cultural.

NORAI treballa per oferir un bon àpat i un bon servei.

Telèfon reserves: 666 91 99 98

NORAI és un projecte de:

Serveis Mancomunats


Un projecte que neix de la necessitat d’oferir un servei de neteja adaptat als locals del barri del Raval i als seus horaris tot generant un procés formatiu i de contractació per a la gent del barri que està en una situació d’atur i té dificultats d’adaptar-se al món laboral i als seus horaris poc flexibles. D’aquesta manera donem sortida a les necessitats dels comerços del Raval generant recursos per les necessitats que detecten les entitats que treballen a primera línia amb les famílies del barri.
Entrades populars